Nieuws

Verrassen met Limited Creations

Wij leveren al tien jaar hoogwaardige plantarrangementen door heel Europa onder het label Plant Creations. Onze slogan luidt: The green gift that makes you smile. Omdat wij naast een glimlach ook graag zorgen voor een verrassing, introduceren wij de nieuwe lijn Limited Creations.

Onder de naam Limited Creations wordt iedere maand een nieuwe serie verrassende en hoogwaardige cadeaus uitgebracht voor het hogere segment. In een beperkte oplage, zoals de naam al zegt. De Limited Creations-arrangementen kenmerken zich door de combinatie van speciale planten en fraaie, onderscheidende potten in de nieuwe trendkleuren.

De eerste serie Limited Gold Creations is per direct leverbaar, de serie Limited Blue Creations volgt spoedig. Daarna komen wij iedere maand met een nieuwe serie Limited Creations, die zorgen voor een verrassing én een glimlach.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: sales@mixtcreations.nl

Mixt Creations onthult nieuwe huisstijl

Vol trots onthulde Mixt Creations tijdens de Trade Fair de nieuwe huisstijl. Waar de merknamen Plant Creations en Mixt Creations door elkaar heen gebruikt werden in het verleden is nu een duidelijke splitsing aangebracht: Mixt Creations is het bedrijf zelf en Plant Creations het consumentenlabel waaronder unieke plantarrangementen door heel Europa verkocht worden.

The green gift that makes you smile

Na 10 jaar was het een mooi moment voor een rebranding van het bedrijf waarbij ook het logo van het label Plant Creations een kleine make-over heeft ondergaan. ‘De nieuwe uitstraling geeft een knipoog naar de slogan “The green gift that makes you smile” wat subtiel in het logo terugkomt door het glimlachende blaadje’, geeft Ton Kleijberg aan.

Ook op de weg kun je de nieuwe huisstijl van Mixt Creations trouwens zomaar tegenkomen. Want naast de vernieuwde website en alle andere kanalen is ook de bus in de nieuwe huisstijl ondergedompeld.

Trade Fair

Samen met een aantal partners heeft Mixt Creations onder de naam The Green Venture een heus “inspiration trend hotel 2023” gecreëerd tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair. ‘Heel leuk om zo door het hele hotel heen o.a. onze unieke plantenarrangementen en andere toegevoegde waarde in de diverse kleuren en stijlen van 2023 te laten zien. En helemaal leuk dat we dit moment hebben uitgekozen om onze nieuwe huisstijl te onthullen. We kijken terug op een succesvolle en drukbezochte beurs’, aldus een enthousiaste Ton Kleijberg.

Samen ontwikkelen

Na tien jaar staat nog altijd kwaliteit en service voorop bij het team van Mixt Creations. Ton Kleijberg vertelt: ‘Mixt Creations is professioneler geworden. We ontwikkelen steeds meer samen met de klant. Door trends op de voet te volgen en moodboards te maken voor en met de klant, sluiten onze plantarrangementen nog beter aan op de eindklant. Dat is positief voor de exporteur én hun eindklant. Beide zien hun omzet stijgen doordat de plantarrangementen 100% passen bij wat de klant zoekt. Dat dit aanslaat hoorden we ook op de Trade Fair regelmatig terug van onze relaties.’

Over Mixt Creations

Mixt Creations ontwerpt al tien jaar plantarrangementen onder het label Plant Creations die consumenten in binnen- en buitenland een glimlach bezorgen. De focus ligt op het midden- en hoogsegment; alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is Mixt Creations graag eigenwijs en anders dan de mainstream. De plantarrangementen hebben een luxe uitstraling, bestaan uit natuurlijke materialen en worden altijd gemaakt op basis van de laatste trends en klantwensen. Kijk voor meer informatie op: www.mixtcreations.nl

Bijschrift foto: Onthulling nieuwe logo en huisstijl tijdens de Trade Fair door een vertegenwoordiging van het team van Mixt Creations. V.l.n.r. Angelique van den Haak, Ton Kleijberg, Jolanda van der Hoorn en Esther Hoekstra

Mixt Creations viert 10-jarig jubileum met rebranding

Mixt Creations levert onder het consumenten label Plant Creations unieke plantarrangementen door heel Europa. De merknaam Plant Creations is inmiddels overal bekend, deze staat immers op alle plantenlabels, de bedrijfsnaam Mixt Creations was na 10 jaar toe aan een rebranding waarbij de bedrijfsindentiteit onder de loep genomen is.

Samen ontwikkelen
In tien jaar tijd is er veel veranderd bij Mixt Creations, behalve dan dat kwaliteit en service altijd voorop staan. Ton Kleijberg vertelt: “Mixt Creations is professioneler geworden. We ontwikkelen steeds meer samen met de klant. Door trends op de voet te volgen en moodboards te maken voor en met de klant, sluiten onze plantarrangementen nog beter aan op de eindklant. Dat is positief voor de exporteur én hun eindklant. Beide zien hun omzet stijgen doordat de plantarrangementen 100% passen bij wat de klant zoekt. ”

The green gift that makes you smile
Het nieuwe zakelijk logo geeft een knipoog naar de slogan ‘the green gift that makes you smile’ wat de kernvertaling is van de nieuwe strategie. De nieuwe huisstijl zal voor het eerst te zien zijn op de Trade Fair in Aalsmeer van 9-11 november, waar Mixt Creations aanwezig is met een ‘inspiration hotel’.

Over Mixt Creations
Mixt Creations ontwerpt al tien jaar plantarrangementen onder het label Plant Creations die consumenten in binnen- en buitenland een glimlach bezorgen. De focus ligt op het midden- en hoogsegment; alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is Mixt Creations graag eigenwijs en anders dan de mainstream. De plantarrangementen hebben een luxe uitstraling, bestaan uit natuurlijke materialen en worden altijd gemaakt op basis van de laatste trends en klantwensen.

Persbericht verstuurd op 31 oktober 2022

Florimark GTP certificering voor PlantCreations

Met de certificering van PlantCreations, leverancier van plantenarrangementen en gemengde kamerplanten, wordt voldaan aan de huidige kwaliteits-, milieu- en sociale eisen van de sierteelt sector.

Naast traceerbaarheid van de producten wordt door PlantCreations met het MPS Florimark Good Trade Practice certificaat ook voldaan aan de regels op het gebied van kwaliteit, milieu en personeel. De processen bij PlantCreations zijn onlangs zorgvuldig geanalyseerd en worden er diverse maatregelen genomen om nog duurzamer te kunnen produceren. Zoals bijvoorbeeld het aanleveren van de planten door de kwekers in meermalig fust en het verpakken van de arrangementen en gemengde kamerplanten in FSC-karton.

Ton Kleijberg, directeur PlantCreations: “Wij zijn natuurlijk enorm trots op de behaalde Florimark GTP certificering. Een direct resultaat van onze lange termijnvisie, waarin wij een hoogwaardig, eigentijds assortiment willen leveren met het accent op luxe en duurzame plantenarrangementen. Ook voor onze klanten is dit certificaat belangrijk en zij hebben nu de zekerheid dat zij een duurzamer product inkopen.”

In de bedrijfsvoering van PlantCreations ligt de focus op duurzaam produceren voor het midden- en hogere segment.