Nieuws

Gezocht: Creatieve verkoper voor onze groene cadeaus – fulltime

Jij hebt een groen hart! Je houdt van planten en van mooie plantenarrangementen. Én je weet je enthousiasme daarover goed over te brengen. Je gaat graag op pad, maar je werkt net zo lief op kantoor, omringd door een leuke club mensen. Zelfstandig als je bent, vul je dat zelf in. Klinkt goed? Dan hebben wij een fulltime salesfunctie voor jou!

Wat ga je doen?

Jij bent degene die onze creatieve plantenarrangementen aan de man of vrouw gaat brengen. In dit geval aan exporteurs, die leveren aan groothandels en tuincentra in Nederland en Europa.

Waar ga je werken?

In Aalsmeer, bij Mixt Creations, vlak bij het kloppende hart van de bloemenveiling. Je werkt op kantoor en je bezoekt onze klanten.

Mixt Creations is een bedrijf met zo’n 25 medewerkers die net zo hard werken, als ze lol met elkaar hebben. In ons bedrijf is iedereen belangrijk en iedereen gelijk. Wij creëren groene cadeaus, die een glimlach bij mensen op het gezicht toveren: prachtige potten met planten en mooie combinaties van planten. Dat doen we voor de betere tuincentra, woonwinkels en bloemenwinkels.

Wat krijg jij?

  • Een passend salaris, dat is logisch
  • Een zelfstandige, fulltime job
  • Een werkplek in een plantrijk kantoor
  • Een laptop en een telefoon van de zaak
  • Een auto is beschikbaar als je op pad gaat
  • Groene cadeaus op z’n tijd

Jij hebt of bent:

  • Zelfstandig, enthousiast en goed in het leggen en onderhouden van contacten. Je communiceert helder, de voertaal is Nederlands.
  • Commerciële voelsprieten. Je luistert goed naar je klanten en brengt hun wensen over aan onze stylisten.
  • Creatief! Met je groen georiënteerde brein draag je graag ideeën voor producten aan. Je denkt mee!
  • Ervaring in de plantenwereld is geen harde eis, maar wel een voordeel. In elk geval weet je waar je over praat.

Die creatieve verkoper ben ik! Wat nu?

Zie jij jezelf werken in een bedrijf met een losse sfeer, waar je veel contact hebt met iedereen, laat het ons weten! Stuur een e-mail met je cv en motivatie naar Annalies Eijkhout, of bel haar op, ook als je vragen hebt: a.eijkhout@mixtcreations.nl of 06 – 50 26 14 42.

Verrassen met Limited Creations

Ontdek Onze Betoverende ‘Limited’-Collectie

We zijn ontzettend enthousiast om onze allernieuwste creatie met jullie te delen: Limited, een exclusieve lijn met een beperkte oplage die de grenzen van vakmanschap en exclusiviteit verlegt. We nodigen je uit om de magie van deze bijzondere collectie te ontdekken.


Wat maakt Limited speciaal?

Limited draait helemaal om exclusiviteit en vakmanschap. Onze getalenteerde stylisten hebben met passie en toewijding onze allereerste collectie samengesteld, die we met trots “Magical Garden” noemen. Deze collectie neemt je mee op een betoverende reis waar natuur en ambacht samenkomen op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien. Elk stuk is gemaakt met hoogwaardige materialen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail.

 

Wat kun je verwachten van Limited?

Het beste gedeelte? Limited zal niet zomaar een eenmalige gebeurtenis zijn. Elk seizoen brengen we een nieuwe collectie uit, elk met een uniek thema om je zintuigen te prikkelen.


Voor meer informatie of vragen:

Heb je vragen of wil je meer informatie over Limited by Plant Creations? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via sales@mixtcreations.nl.