Vacature: cijferwonder voor een administratieve baan tussen de planten

Jij bent een cijferwonder, administratiegoochelaar of financieel talent. Hoe je het ook wilt noemen, jij wordt blij van een administratie die klopt. Nog blijer word je ervan als je dat mag doen op een groene werkplek, tussen de groene cadeaus én de collega’s. Is dat wie jij bent? Dan hebben wij leuk nieuws: er staat een lege bureaustoel klaar bij MixtCreations. Word jij ons cijfertalent voor 16 uur per week?

Wat je doet?
Cijferwerk, uiteraard. Dat is bij ons vooral hartstikke leuk en afwisselend. Elke dag houd je je bezig met andere taken. Van factuurverwerking tot btw-aangifte. Je zorgt ervoor dat alle saldo’s en cijfers kloppen, dat betalingen op tijd de deur uit gaan en dat de Belastingdienst de correcte gegevens ontvangt. Kunnen we het leuker maken? Jazeker, één keer per maand ben jij – als het goed is – dé goednieuwsbrenger van het bedrijf. Jij stelt de cijfers op en analyseert onze maandresultaten.

Waar je dat doet?
In Aalsmeer, vlak bij het kloppend hart van de bloemenveiling. Where else? Oké, soms werk je vanuit huis als je dat fijn vindt. Daar zijn we flexibel in.

Om precies te zijn werk je bij MixtCreations, in een team van 25+ gepassioneerde collega’s die samen hard werken én lol hebben. Wij creëren groene cadeaus die een glimlach bij mensen op het gezicht toveren. Dat doen we voor de betere tuincentra, woonwinkels en bloemenwinkels.

Wat je krijgt?
• Geld op je rekening. Uiteraard.
• Afwisselend werk voor 16 uur per week.
• Werkdagen waar je met een smile van terugkomt.
• Een werkplek op ons plantrijke kantoor én thuiswerkopties.
• Groene cadeaus op z’n tijd.

Wat je kunt?
Groene vingers zijn niet nodig; de planten doen wij wel. Wel ben jij een cijferwonder en heb je het volgende:
• Orde, structuur en planning. Daar houd jij van, en wij ook.
• Een eigen mening, en geen angst om die te uiten.
• Zelfvertrouwen. Genoeg om zelf beslissingen te nemen.
• Enthousiasme. Het liefst niet zo’n beetje ook.

That’s me! Wat nu?
Is dit helemaal wie jij bent en zie je jezelf al bij ons werken? Laat het ons weten en solliciteer. Met een ouderwetse motivatiebrief, een goede video of een kort appje – net wat jij denkt dat goed is. Neem contact op met Annalies Eijkhout via 06 – 50 26 14 42 of via a.eijkhout@mixtcreations.nl.