Laat uw medewerkers hun werkplek opkikkeren! Zijn ook zij thuis aan het werk door corona? Dan is nu hét moment om te laten weten dat u aan ze denkt. Met planten dus. En daar hebben wij iets op bedacht! Trakteer uw medewerkers op onze speciale plantenarrangementen. Een leuke verrassing met de post. Met een fijne groene thuiswerkplek én blije medewerkers tot gevolg.

U kunt kiezen uit 6 ‘Kikker je werkplek op’-pakketten. Speciaal voor deze actie samengesteld! Met mooie planten en potten die perfect bij elkaar passen. En die niet te veel ruimte innemen. Zo weet u zeker dat uw opkikker een plekje op de werkplek krijgt.

En dat is nog niet alles. Wij maken van deze opkikker een écht leuk cadeau. De planten en potten versturen we veilig in een doos naar al uw medewerkers. Inclusief een instructie om het arrangement eenvoudig in elkaar te zetten. Ook leuk: op de instructie komen uw logo en bedrijfsnaam te staan.

Interesse of meer weten?

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Of mail naar contact@kikkerjewerkplekop.nl. Dan zorgen wij ervoor dat uw opkikker razendsnel bij uw medewerkers wordt bezorgd.

Uw gegevens worden alleen gebruikt om de pakketten te kunnen versturen.

Bloei op

Met dit pakket stuurt u uw medewerkers een doos vol vrolijkheid toe. Bloeiende orchideeën in combinatie met een groene plant zijn dé manier om een thuiswerkplek in één klap op te fleuren.

€ 26,95

Hart onder de riem

Met deze hartvormige bloemen steekt u uw medewerkers een hart onder de riem. Letterlijk. En dat in een mooie combinatie van bloeiende anthuriums. Dit is de langst bloeiende plant en heel gemakkelijk in onderhoud. Ideaal voor thuiswerkplekken dus!

€ 25,95

Kip & kleur

Op zoek naar wat kleur? Dan is dit hét pakket. In dit bloeiende pakket vindt u kleurrijke Kalanchoës en een leuke paaskip van keramiek. Ook wie geen groene vingers heeft, kan met dit pakket prima uit de voeten. En nog geheel in paasstijl ook!

€ 18,95

Overprikkeld

Prikkelbaar? Een tikkeltje. Maar bovenal zijn deze cactussen stoer en verrassend. Haal een vleugje woestijn naar de werkplek met deze hippe cactussen. Groot voordeel: een keer geen water kan zeker geen kwaad.

€ 26,95

DIY terrarium

Op zoek naar trendy groen op de thuiswerkplek? En heeft u tijd over voor een DIY-project. Goed nieuws: met de diverse vetplanten in dit pakket kunt u een eigen terrarium samenstellen. Inclusief een extra pot voor als er planten overblijven. Of voor eventuele stekjes.

€ 19,95

Energiek groen

Groene planten zorgen voor zuurstof. Daarom is dit groene pakket ideaal voor wat frisse energie op de werkplek. Want een groene thuiswerplek is niet alleen leuk, maar ook goed voor de gezondheid en productiviteit.

€ 24,95

Alle prijzen zijn exclusief btw en exclusief verzendkosten (€ 5,95).

Gunt u uw medewerkers ook een opkikker? Post van het werk ontvangen was nog nooit zo leuk. Plaats een bestelling en maak uw medewerkers blij. Met een beetje extra aandacht én een fleurig presentje voor hun werkplek.

Deze speciale actie is alleen bedoeld voor bedrijven. Betalen kan op factuur. Zodra de betaling binnen is, zullen wij de pakketten direct versturen. Zodat uw medewerkers er snel van kunnen genieten.